г-н Ангел Живков – директор на ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ гр. Гоце Делчев, получи наградата на СБУ „Директор на годината“

109 години свободен Неврокоп!
октомври 19, 2021
Ученици от ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ направиха възстановка на последната битка на Гоце Делчев
февруари 7, 2022
Show all

г-н Ангел Живков – директор на ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ гр. Гоце Делчев, получи наградата на СБУ „Директор на годината“

Директорът на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство ,,Пейо К. Яворов" Ангел Живков е награден за ,,Директор на годината" от Синдиката на българските учители. Обявяването на наградата се извърши онлайн от д-р ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, която благодари на директор Живков за постиженията и невероятните резултати на ръководената от него гимназия. Г-жа Такева изтъкна, че Ангел Живков работи в конкурентна среда от много добри гимназии на територията на община Гоце Делчев и околните общини.
Награденият директор благодари за високото признание и заяви, че за него тази награда е резултат от правилното развитие на гимназията, която не случайно е обявена за най-бързо развиващата се. Директорът накратко спомена за многото получени награди, признания и суперлативи от България, а вече и от страни членки на Европейски съюз. Той отбеляза, че те се дължат на добрата екипна работа между ръководството, учителите, учениците, техните родители и партньорите. Гимназия ,,Яворов" е първата професионална гимназия в България, която подписа договор за сътрудничесто по Закона за висшето образование с Тракийския университет.
Г-жа Янка Такева със задоволство откликна на отправената и покана да посети гимназията за тържественото откриване на STEM центъра.